Bewerken

Wanneer u klikt op Bewerken zal WordPress een editor op een nieuwe pagina weergeven. Net als bij Snel bewerken kunt u de Reactie, de naam van de respondent, het e-mailadres en de URL bewerken. De optie Bewerken geeft u ook de mogelijkheid om de Status van de Reactie in te stellen en de Datum en Tijd aan te passen. U kunt de Status instellen op Goedgekeurd, Wachtend of Spam. U heeft ook de optie om het item te verplaatsen naar de prullenbak door te klikken op de link Naar prullenbak.

5_4_1_reactie-bewerken-beginnershandleiding

U kunt de datum en het tijdstip van de Reactie aanpassen door te klikken op de link Bewerken werd ingediend naast de datum en tijd te wijzigen. Na het klikken op Bewerken onder de oorspronkelijke datum en tijd. Werk de velden indien nodig bij en klik op de knop OK om de nieuwe datum en tijd op te slaan.

Zodra u klaar bent met het bewerken van de reactie, klikt u op de knop Bijwerken om uw wijzigingen op te slaan. Wilt u de wijzigingen annuleren, klikt u op de Terugknop of klik u op de Reactie-menu-optie om terug te keren naar de lijst met reacties.