Herbruikbare blokken

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn Herbruikbare blokken blokken die u overal op uw site opnieuw kunt gebruiken. Een herbruikbaar blok kan aan elke pagina of post worden toegevoegd, en zo vaak u maar wilt. Als u de stijl van uw herbruikbare blok bijwerkt of wijzigt, worden de wijzigingen automatisch overal op dat blok toegepast, op uw hele site.

Om een herbruikbaar blok te maken, voegt u eenvoudigweg een blok toe, voegt u uw inhoud toe aan het blok en geeft u het vorm zoals u het wilt laten verschijnen. Zodra u het blok eruitziet zoals u het wilt, klikt u op de optie Herbruikbaar blok toevoegen onder het pictogram Meer opties op de blokwerkbalk. Vervolgens wordt u gevraagd een naam in te voeren voor uw herbruikbare blok. Klik daarna op de knop Opslaan om het op te slaan. Uw nieuwe herbruikbare blok verschijnt onder het herbruikbare gedeelte in de blokinvoeger.

5_4_1_Herbruikbare-blokken1-wordpress-beginnershandleiding5_4_1_Herbruikbare-blokken1-wordpress-beginnershandleiding 5_4_1_Herbruikbare-blokken2-wordpress-beginnershandleiding