Knoppenblok

Met het Knoppenblok kunt u eenvoudig een of meer knoppen met HTML-links toevoegen aan uw inhoud. Wanneer u het knoppenblok voor het eerst toevoegt, wordt er een enkele knop in het blok ingevoegd. U kunt meer knoppen aan het blok toevoegen door op het pictogram Knop toevoegen (Block Editor Toolbar Add Block) te klikken. Nadat een knop is toegevoegd, klikt u erop en typt u uw knoptekst. U kunt ook op het Koppelingspictogram (Block Toolbar Insert link) in de knopwerkbalk klikken om een link aan uw knop toe te voegen.

Nadat u uw knoppen aan uw blok hebt toegevoegd, kunt u door elke afzonderlijke knop te selecteren verdere opties in de zijbalk Instellingen wijzigen. U kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen voor uw knop, alsook de knopkleur en de tekstkleur bepalen Als u een stijl selecteert in de vervolgkeuzelijst Standaardstijl, zullen alle andere knoppen die u aan uw pagina toevoegt, standaard die geselecteerde stijl gebruiken.

Met de schuifregelaar of het invoerveld Border Radius kunt u de straal van de knophoeken wijzigen. U kunt de afronding ook helemaal verwijderen, zodat de hoeken vierkant zijn, door de schuifregelaar op nul te zetten. Als u wilt dat de knoplink wordt geopend in een nieuw browsertabblad, schakelt u de schakelaar Openen in nieuw tabblad in.

5_4_1_Layoutblokken-knoppen-blok-wordpress-beginnershandleiding