Inhoud verwijderen

Als u een van uw pagina’s of berichten wilt verwijderen, klikt u op de Prullenbak-link die onder de titel verschijnt wanneer u uw cursor over een rij beweegt in het overzichtscherm. Hierdoor wordt de pagina / post naar de prullenbak verplaatst.

5_4_1_Bestaande-verwijderen-wordpress-beginnershandleiding

Om de pagina / het bericht permanent te verwijderen of om de pagina / het bericht te herstellen, klikt u op de Prullenbak-link bovenaan het overzichtscherm. Wanneer de cursor boven elk item in de prullenbak zweeft, verschijnen de links Herstellen en Permanent verwijderen. Klik op Permanent verwijderen om een enkele pagina of bericht definitief te verwijderen. Als u op Herstellen klikt, wordt de pagina of het bericht hersteld.

5_4_1_Bestaande-verwijderen2-wordpress-beginnershandleiding Als u meerdere items tegelijk permanent wilt verwijderen of herstellen, klikt u op de selectievakjes naast de items die u wilt verwijderen of herstellen en kiest u vervolgens Herstellen of Permanent verwijderen in de vervolgkeuzelijst Bulkacties bovenaan de pagina. Nadat u de juiste actie hebt geselecteerd, klikt u op de knop Toepassen om uw wijziging door te voeren. U kunt ook op de knop Prullenbak legen klikken om alle items in de prullenbak te verwijderen.

5_4_1_Bestaande-verwijderen3-wordpress-beginnershandleiding