Inhoud verwijderen

Als u een van uw pagina’s of berichten wilt verwijderen, klikt u op de Prullenbak-link die verschijnt onder de titel wanneer u met uw cursor over betreffende rij beweegt. Deze actie zal de pagina / het bericht verplaatsen naar de prullenmand.

bestaande-content-inhoud-verwijderen-wordpress-handleiding

Om de pagina / het bericht definitief te verwijderen dan wel om de pagina / het bericht te herstellen, klikt u op de Prullenmand-link aan de bovenkant van het overzichtscherm. In het overzicht van de inhoud van de prullenbak dat nu getoond wordt kunt u opnieuw met uw cursor over een rij bewegen en zo het snelmenu zichtbaar maken. Klik op Verwijderen om een enkele pagina of enkel bericht definitief te verwijderen. Klik op Herstellen om een pagina of bericht te herstellen.

bestaande-content-inhoud-verwijderen-wordpress-handleiding

Als u verschillende items tegelijk permanent wilt verwijderen of herstellen dan klikt u op het selectievakje naast de items die u wilt verwijderen of herstellen en kies vervolgens Herstellen of Permanent verwijderen in de Bulkacties dropdown lijst aan de bovenkant van de pagina. Na het selecteren van de juiste actie klikt u op de knop Toepassen om de wijziging te bekrachtigen.

bestaande-content-inhoud-verwijderen-wordpress-handleiding

U kunt ook op de knop Prullenbak leegmaken klikken om alle items in de prullenbak te verwijderen.