Links naar mediabestanden invoegen

Een link naar MediaFiles toe te voegen: zoals documenten (MS Word, PDF’s) is net zo eenvoudig als het toevoegen van een standaard HTML link. Er zijn een paar manieren waarop u dit kunt doen.

Klik op de knop Media toevoegen en sleep vervolgens het bestand van de plaats waar deze zich bevindt op uw computer, in het browservenster. Het bestand wordt automatisch geüpload.

Of klik op de knop Bestanden uploaden en selecteer vervolgens het bestand dat u wilt uploaden, met behulp van het dialoogvenster dat wordt weergegeven.

Zodra uw bestand is geüpload toont het systeem de Mediabibliotheek, die al uw eerder geüploade bestanden bevat. Het bestand heb u net hebt geüpload wordt automatisch ‘geselecteerd’ zodat u deze gemakkelijk kunt invoegen in uw pagina of bericht.

html-links-toevoegen-mediabestand-wordpress-handleiding

Werk de titel van uw bestand bij. De titel zal worden gebruikt voor Link tekst wanneer het bestand in de content is geplaatst. Bij de Link naar-keuzelijst selecteert u Mediabestand. Het veld net hieronder zal automatisch worden gevuld met de URL van het bestand.

Klik op de knop In pagina (/bericht) invoegen om een ​​link naar het geselecteerde bestand in uw pagina (/bericht) in te voegen op de positie van de cursor.

Als u toevallig de URL weet van het mediabestand dat u wilt koppelen (of in de mediabibliotheek heeft gekopieerd) en u wilt een link op een aantal bestaande tekst maken naar dit bestand (bijvoorbeeld een PDF), dan klikt u op het begin van de tekst, sleept de cursor en selecteert zo de tekst die u wil veranderen in een koppeling en klikt vervolgens op de knop Link invoegen /bewerken (Remove Link), net als voorheen. Zo creëert u een standaard html link naar het mediabestand.